hipnoterapija

//hipnoterapija
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima koji žele da povećaju svoje samopouzdanje i poprave sliku o sebi i svojim sposobnostima,  bilo zato što se osećanju nesigurno na poslu, kontaktu sa ljudima ili postizanju ciljeva.  
 • Svrha ove seanse jeste da pomogne trudnicama da što lakše i bezbolnije prođu kroz jedno od najlepših životnih iskustava - rođenje deteta. Za svaku seansu dobijate deteljno uputstvo i seansu u mp3 formatu, koje možete slušate na vašem labtopu, tabletu, mobilnom telefonu ili cd plejeru Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili u dinarskoj protvrednosti ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Uputstvo za upotrebu seanse Unesite sve potrebne podatke i na email koji ste unile sticie vam link sa mp3 seansom. Dok slušate ovu seansu potrebno je da legnete ili udobo sednete, zatvorite oci i zamišljate ono o čemu se govori. Seansu treba da slušate svaki dan narednih mesec dana.  
 • Svrha ovog proizvoda je da pomogne onima koji su u procesu lečenja od raka, auto-imunih bolesti ili drugih psihosomatskih oboljenja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • Svrha ove seanse ja da pomogne svima koji imaju teškoća da se kontrolišu kada su ljuti i besni i nakon toga se kaju za učenjenjo delo u afektu. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima koji pate od napada panike. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji se bave intelektualnim radom da se maksimalno posvete poslu koji rade i da imaju savršenu koncentraciju svaki put kada im je to potrebno. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji imaju problem da kontrolišu sebe dok jedu i imaj višak kilograma. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili u protivvrednosti dinara ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da vam pomogne da promenite disfunkcionalna uverenja o novcu i da se otvorite za stvaranje i privlačenje bogatstva, novca i izobilja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • Svraha ove seanse je da pomgne svima onima koji imaju veliku tremu, strah i nesigursnost kada moraju da govore u javnosti. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne onima koji žele privuku ljubav u svoj život, promene disfunkcionalna uverenja o ljubavi i da ostvare srećnu ljubavnu vezu sa optimalnim partnerom. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • Kontrola stresa

  30.00 
  Svrha ovog proizvoda je da pomogne svima onima koji su često pod pritiskom, tenzijom, napeti su ili su u velikm životnim prekretnicama. Ove seansa će vam pomoći da se lakše nosite sa stresnim situacijama. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili u prodivednosti dinara ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Ova seansa namenjena je svim onima koji su svojevoljno rešili da zauvek ostave cigarete bez bilo kakve fizičke ili psihičke krize. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi. Za više informacija postavite pitanje na - eoscentar@gmail.com

  Ako ste doneli odluku da budete zdravi i da imate više novca, iskoristite ovu ponudu!!!

 • Ova seansa namenjena je đacima, studentima, ali i svima onima koji uče i koji se bave intelektualnim poslom a smatraju da im je potrebno poboljšanje memorije. Cena proizvoda je 30 e. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.