Hipnoterapija za bezbolan porođaj

//Hipnoterapija za bezbolan porođaj

Hipnoterapija za bezbolan porođaj

40.00 

Svrha ove seanse jeste da pomogne trudnicama da što lakše i bezbolnije prođu kroz jedno od najlepših životnih iskustava – rođenje deteta.
Za svaku seansu dobijate deteljno uputstvo i seansu u mp3 formatu, koje možete slušate na vašem labtopu, tabletu, mobilnom telefonu ili cd plejeru
Cena proizvoda je 40 e. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija: Oznake: , ,

Product Description

Porođaj ne mora de bude bolan kako se vekovima mislilo. Uz pomoć tehnika disanja i hipnoze možete da eliminišete bol u tom trenutku i uživate u najlepšem trenutku u životu.
Jedna od najčešćih predrasuda u ljudskoj istoriji je da žene moraju da se porađaju u teškim bolovima. Ovo mišljenje se očuvalo do danas jer je pribor za porođaj bio vrlo oskudan a tehnike porođaja gotovo da se nisu ni primenjivale. Međutim, sada se mnogo što šta promenilo. Sada znamo da porođaj ne mora da bude bolan.

Fizički bol sadrži u sebi i snažnu psihičku komponentu. Zahvaljujući savremenim tehnikama koje su se razvile u akušerstvu, moguć je porođaj pri kome su fizički bolovi svedeni na najmanju moguću meru.

Ova tehnika hipnoze predstavlja pripremu za bezbolan porođaj.