Hipnoterapija za povećanje koncentracije

//Hipnoterapija za povećanje koncentracije

Hipnoterapija za povećanje koncentracije

40.00 

Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji se bave intelektualnim radom da se maksimalno posvete poslu koji rade i da imaju savršenu koncentraciju svaki put kada im je to potrebno.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija: Oznake: ,

Product Description

Za početak je važno da otkrijete svesne uzroke slabe koncentracije. To su obično zbrkane misli, loši radni uslovi, strah od nadređenih na poslu, članova porodice ili strah od rezultata, napetost, stres, umor…
Koncentracija je sposobnost fokusirinja na jednu stvar. Lakše vam je da se koncentrišete ako vas nešto zanima, ako vam je važno ili ako vam privlači pažnju. Svi imamo potencijal da se maksimalno fokusiramo i posvetimo onome što radimo, što nam donosi osećaj ispunjenosti, zadovoljstva i uspeha.

Pozitivne sugestije koje se nalaze u ovoj seansi, utisnuće se u vaš podsvesni um i pomoćiće vam da se koncentrišete lako i uspešno svaki put kada vam je to potrebno. Posle mesec dana, vaš nesvesni um će usvojiti ove sugestije kao potpuno prirodne i normalne i vi više nećete morati da razmišljate o njima. Imaćete maksimalnu koncentarciju kada god počnete da radite posao koji vam je važan.