Hipnoterapija za privlačenje bogatstva

//Hipnoterapija za privlačenje bogatstva

Hipnoterapija za privlačenje bogatstva

40.00 

Svrha ove seanse je da vam pomogne da promenite disfunkcionalna uverenja o novcu i da se otvorite za stvaranje i privlačenje bogatstva, novca i izobilja.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

 

Kategorija: Oznake: , , ,

Product Description

Činjenica je da ljudi žive svoja uverenja. Uverenja su ta koja nas koče, koja nas blokiraju na puta ka uspehu. Mnoga od tih uverenja su već generacijski programirana za određena društva i određeno vreme. Dobra stvar je da nefunkcionalna uverenja mogu da se promene, a hipnoza vam pomaže u tome.

Neka od tih uverenja su: da se do novca jako teško dolazi, nema ga, kriza je, ima posla – nema para… pare kvare ljude….

Ova seansa će vam pomoći u tome da promenite svoja uverenja o novcu i da shvatite da je novac energija i da možete da se otvorite za stvaranje novca. Vaš nesvesni um će se otvoriti za privlačenje novih mogućnosti za stvarenje novca i privlačićete novac iz različitih izvora, onoliko koliko vam je potrebno da se osećate dobro i zadovoljno.