Hipnoze

AKCIJA – umesto 35€ platite 24€ ili 2,400 din

Ostavite podatke ako želite da dobijte hipnoterapijsku seansu za samopouzdanje i sigurnost potpuno besplatno!!! (ime prezime, email, tel….)

Pogledaj Korpu “Nekontrolisano jedenje” has been added to your cart.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima koji žele da povećaju svoje samopouzdanje i poprave sliku o sebi i svojim sposobnostima,  bilo zato što se osećanju nesigurno na poslu, kontaktu sa ljudima ili postizanju ciljeva. Ovo je promotivna seansa tako da je možete besplato preuzeti tako što ćeti uneti svoje podatke i sačekati mail sa koga ćete preuzeti mp3 seansu i PDF uputstvo. SREĆNO!!!
 • kontrola-besa

  Kontrola besa

  30.00 
  Svrha ove seanse ja da pomogne svima koji imaju teškoća da se kontrolišu kada su ljuti i besni i nakon toga se kaju za učenjenjo delo u afektu. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • finansijski-uspeh
  Svrha ove seanse je da vam pomogne da promenite disfunkcionalna uverenja o novcu i da se otvorite za stvaranje i privlačenje bogatstva, novca i izobilja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • panika3

  Napadi panike

  30.00 
  Svrha ove seanse je da pomogne svima koji pate od napada panike. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • hipnoza-protiv-depresije

  Ublažite depresiju

  30.00 
  Svrha ove seanse ja da pomogne svima onima koji pate od intezivne tuge i često se osećaju potišteno i depresivno. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • prejedanje3
  Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji imaju problem da kontrolišu sebe dok jedu i imaj višak kilograma. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • ljubav4
  Svrha ove seanse je da pomogne onima koji žele privuku ljubav u svoj život, promene disfunkcionalna uverenja o ljubavi i da ostvare srećnu ljubavnu vezu sa optimalnim partnerom. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • stres3

  Redukcija stresa

  30.00 
  Svrha ovog proizvoda je da pomogne svima onima koji su često pod pritiskom, tenzijom, napeti su ili su u velikm životnim prekretnicama. Ove seansa će vam pomoći da se lakše nosite sa stresnim situacijama. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • bezbolan-porodjaj

  Bezbolan porođaj

  30.00 
  Svrha ove seanse jeste da pomogne trudnicama da što lakše i bezbolnije prođu kroz jedno od najlepših životnih iskustava - rođenje deteta. Za svaku seansu dobijate deteljno uputstvo i seansu u mp3 formatu, koje možete slušate na vašem labtopu, tabletu, mobilnom telefonu ili cd plejeru Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili u dinarskoj protvrednosti ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • memory3
  Ova seansa namenjena je đacima, studentima, ali i svima onima koji uče i koji se bave intelektualnim poslom a smatraju da im je potrebno poboljšanje memorije. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • poboljsanje-koncentracije
  Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji se bave intelektualnim radom da se maksimalno posvete poslu koji rade i da imaju savršenu koncentraciju svaki put kada im je to potrebno. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • pusenje2
  Ova seansa namenjena je svim onima koji su svojevoljno rešili da zauvek ostave cigarete bez bilo kakve fizičke ili psihičke krize. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi. Za više informacija postavite pitanje na - eoscentar@gmail.com

  Ako ste doneli odluku da budete zdravi i da imate više novca, iskoristite ovu ponudu!!!

 • isceljivanje-bolesti
  Svrha ovog proizvoda je da pomogne onima koji su u procesu lečenja od raka, auto-imunih bolesti ili drugih psihosomatskih oboljenja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • strah-od-javnog-nastupa
  Svraha ove seanse je da pomgne svima onima koji imaju veliku tremu, strah i nesigursnost kada moraju da govore u javnosti. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • uspesno-roditeljstvo
  Svrha ove seanse je da pomogne roditeljima da sa lakoćom i zadovoljstvom prođu kroz sve roditeljske izaove na koje svakodnevno nailaze, a da se ujedno osećaju odmorno, puni energije i samopouzdanja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • hipnoza-za-povecanje-kreativnosti
  Svrha ove seanse je da podstakne razvoj kreativnih potencijala koje nosite u sebi. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.