hipnoza

 • Svrha ove seanse je da pomogne svima koji žele da povećaju svoje samopouzdanje i poprave sliku o sebi i svojim sposobnostima,  bilo zato što se osećanju nesigurno na poslu, kontaktu sa ljudima ili postizanju ciljeva.  
 • Svrha ove seanse jeste da pomogne trudnicama da što lakše i bezbolnije prođu kroz jedno od najlepših životnih iskustava - rođenje deteta. Za svaku seansu dobijate deteljno uputstvo i seansu u mp3 formatu, koje možete slušate na vašem labtopu, tabletu, mobilnom telefonu ili cd plejeru Cena proizvoda je 40 e. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Uputstvo za upotrebu seanse Unesite sve potrebne podatke i na email koji ste unile sticie vam link sa mp3 seansom. Dok slušate ovu seansu potrebno je da legnete ili udobo sednete, zatvorite oci i zamišljate ono o čemu se govori. Seansu treba da slušate svaki dan narednih mesec dana.  
 • Svrha ove seanse ja da pomogne svima koji imaju teškoća da se kontrolišu kada su ljuti i besni i nakon toga se kaju za učenjenjo delo u afektu. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima koji pate od povišene anksioznosti i napada panike. Cena proizvoda je 40 e. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da pomogne svima onima koji imaju problem da kontrolišu sebe dok jedu i imaj višak kilograma. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili u protivvrednosti dinara ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse je da vam pomogne da promenite disfunkcionalna uverenja o novcu i da se otvorite za stvaranje i privlačenje bogatstva, novca i izobilja. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.  
 • Svraha ove seanse je da pomgne svima onima koji imaju veliku tremu, strah i nesigursnost kada moraju da govore u javnosti. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Svrha ove seanse ja da pomogne svima onima koji pate od intezivne tuge i često se osećaju potišteno i depresivno. Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Kontrola stresa

  40.00 
  Svrha ovog proizvoda je da pomogne svima onima koji su često pod pritiskom, tenzijom, napeti su ili su u velikm životnim prekretnicama. Ove seansa će vam pomoći da se lakše nosite sa stresnim situacijama. Cena proizvoda je 40. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.
 • Ova seansa namenjena je svim onima koji su svojevoljno rešili da zauvek ostave cigarete bez bilo kakve fizičke ili psihičke krize. Cena proizvoda je 40 e. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi. Za više informacija postavite pitanje na - eoscentar@gmail.com

  Ako ste doneli odluku da budete zdravi, da se radujete svakom trenutku u žovotu i da imate više novca, iskoristite ovu ponudu!!!

 • Ova seansa namenjena je đacima, studentima, ali i svima onima koji uče i koji se bave intelektualnim poslom a smatraju da im je potrebno poboljšanje memorije. Cena proizvoda je 30 e. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.