Uspešno roditeljstvo

//Uspešno roditeljstvo

Uspešno roditeljstvo

30.00 

Svrha ove seanse je da pomogne roditeljima da sa lakoćom i zadovoljstvom prođu kroz sve roditeljske izaove na koje svakodnevno nailaze, a da se ujedno osećaju odmorno, puni energije i samopouzdanja.

Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija:

Product Description

Roditeljstvo se uči. Vi možete da naučite kako da budete dovoljno dobar i odgovoran roditelj koji ima veliki uticaj na to kakvo će biti naše društvo.
Ova seansa će vam pomoći da izvučete maksimum svog genetskog potencijala za roditeljstvo i gajenje dece… Pomoćiće vam da razvijete veštine aktivnog slušanja, razumevanja i povezivanja sa vašom decom. Pomoćiće vam kako da napravite najbolji mogući odnos sa vašom decom i da im pružite puno pažnje i energije, kako i da svedete otpor na minimum i razumete sve razvojne faze vaše dece. Unaprediće vaše mogućnosti da se dobro organizujete i posvetite vreme i sebi.

Takođe, tokom seanse dobićete primenljive okidače koji će vam pomoći kako da se lakše snađete u stresnim situacijama, kontolišete svoju ljutnju i bes i svedete je na minimum.