success-300x265Program je namenjen učenicima, studentima i postdiplomskim studentima, odnosno svima koji žele da poboljšaju svoje kognitivne sposobnosti, veštine zapamćivanja gradiva i povećaju svoju kreativnost.

Naučno je dokazano da se ljudi mnogo lakše nečege sete kada to vide nego kada čuju. Mozak delotvornije radi sa slikama nego sa apstraktnim predstavama, i zato je važno da naučimo da razmišljamo na vizuelan način.

Uz tehnike vizuelizacije i imaginacije možete da poboljšate svoju memoriju. Ona podrazumeva vizuelizaciju, imaginaciju i asocijaciju.

Mi ništa ne zaboravljamo. Kada se jednom nešto ureže u naše moždane ćelije, informacije tu i ostaju. Naša memorija je savršena, ali naše sposobnosti da se setimo nije.

Poboljšavajući svoje sposobnosti pamćenja, koncentracije i učenja stičemo sve veću sigurnost, samopouzdanje i motivaciju za uspehom.

Program podrazumeva primenu hipnoze i kognitivno – bihejvioralnih tehnika koje pomažu u sticanju željenih veština. Traje od 4 – 8 seansi od po 2 sata, koje se održavaju jednom nedeljno. Nakon toga dobija se audio snimak hipnoterapijske seanse koju možete preslušavati kad god je potrebno.

 

eoscentar@gmail.com