Hipnoterapija za ublažavanje depresije

//Hipnoterapija za ublažavanje depresije

Hipnoterapija za ublažavanje depresije

40.00 

Svrha ove seanse ja da pomogne svima onima koji pate od intezivne tuge i često se osećaju potišteno i depresivno.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija: Oznake: ,

Product Description

Obično ljudi misle da je depresija osećanje, ali to u suštini podrazumeva skup simptoma koji uključuju kognitivne, afektivne i telesne simptome.
U sklopu depresije mogu biti različite neprijatne emocije kao što su: intezivna tuga, osećanje praznine, očaj, beznadežnost, odsustvo uživanja itd.
Oni koji često pate od depresije skloni su da razmišljaju crno belo, da generalizuju i pesimistički gledaju na budućnost. Često se selektivno obrađuju informacija o sebi i svojoj okolini, naglašavajući samo negativne aspekte i umanjujući značaj pozitivnih.

Sama promena percepcije i načina razmišljanja dovodi do napuštanja ovog stanja. Nakon toga važno je dublje proraditi na osećanjima koji su u osnovi depresije i naučiti kako da izrazite svoja nezdrava osećanja ljutnje, besa, mržnje, krivice, očajanja … i zameniti ih zdravim osećanjima nezadovoljstva, razočarenja, kajanja, frustracije i tuge.

Ova seansa će vam pomoći ako ste na lečenju zbog depresije, ili ako samo trenutno patite zbog nekog gubitka. Pomoćiće vam kako da prevaziđete neprijatna osećanja, kako da promenite način razmišljanja koji vas drže u stanju depresije, a samim tim i vaša osećanja i ponašanje se menjaju.