Hipnoterapija za isceljivanje bolesti

//Hipnoterapija za isceljivanje bolesti

Hipnoterapija za isceljivanje bolesti

40.00 

Svrha ovog proizvoda je da pomogne onima koji su u procesu lečenja od raka, auto-imunih bolesti ili drugih psihosomatskih oboljenja.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

 

Kategorija: Oznaka:

Product Description

Činjenica je da su većina bolesti, a naročito tumori, rak i autoimune bolesti, psihosomatskog porekla. Vaš nesvesni um je u nekom trenutku vašeg života pogrešno shvatio pojedine informacije o vama i svetu koji vas okružuje, i odlučio se na smaodestrukciju.

To ne znači da ste vi svesno doneli tu odluku, nego ste jednostavno pogrešno protumačili pojedine okolnosti i informacije koje ste primili. To je jedan od razloga kako je došlo do promene u funkcionisanju vaših ćelija.

Ova seanse će delovati na vaš podsvesni um da ispita informacije i stopira deo vašeg uma koji je izazvao problem, i tako vaš um će shvatiti da nema više potrebe da stvara bolest. Tada će vaš nesvesni um automatski početi da radi na čišćenju bolesti iz vašeg tela, na pronalaženju novih rešenja, novih metoda lečenja i na promeni ishrane. Vaš nesvesni um će naći najbolji način za vaše ozdravljenje.

Samo da budete 15-30 minuta dnevno u alfa stanju deluje blagotvorno na vaš organizam, a pozitivne sugestije koje doijete će pomoći vašem nesvesnom umu da pokrene procese za samoregulaciju.
Ovu seansu mogu da slušaju svi oni koji pate od bilo kog psihosomatskog oboljenja, bilo da su na početku, bilo da su u samom procesu lečenja. Nećete se izlečiti preko noći, jer preko noći se niste ni razboleli, ali svakoga dana će jedan deo vas biti zdraviji.