Hipnoterapija za kontrolu besa

//Hipnoterapija za kontrolu besa

Hipnoterapija za kontrolu besa

40.00 

Svrha ove seanse ja da pomogne svima koji imaju teškoća da se kontrolišu kada su ljuti i besni i nakon toga se kaju za učenjenjo delo u afektu.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija: Oznake: , , ,

Product Description

Prvo je potrebno da razjasnimo u čemu je razlika između ljutnje i besa. Ljutnja je normalno osećanje, koje se javlja kao reakcija na frustraciju. Osoba se ljuti kada je nešto ometa u dostizanju cilja i kada procenjuje da neko nije bio pravedan prema njoj.

Sa druge strane sklonost besu je često dispozicija, i osobe koje su sklone besu tako reaguju često u mnogim situacijama. Bes nije samo produkt frustracije, već između besa i frustracije postoji čitav niz pogrešnih uverenja, a najčešće je to što se veruje da bes donosi više koristi nego štete.

Da bi ste naučili kako da kontrolišete svoj bes, važno je prvo da razjasnite koja su to negativna uverenja koja imate i donesete odluku da želite da to promenite.

Ova seansa će vam pomoći da naučite da kontrolišete bes i svoje reakcije dok ste ljuti, besni i napeti. Naučićete kako da se brzo i lako opustite i smirite svaki put kad vam je to potrebno. U toku seanse dobijate posthipnotičku sugestiju u vidu okidača koja će vam pomoći da se brzo smirite i opustite kada ste u stresnoj situaciji.

Kao rezultat osećaćete se mnogo zadovoljnije, opuštenije i imaćete mnogo bolje međuljudske odnose.