Hipnoterapija za napade panike

//Hipnoterapija za napade panike

Hipnoterapija za napade panike

40.00 

Svrha ove seanse je da pomogne svima koji pate od povišene anksioznosti i napada panike.

Cena proizvoda je 40 e. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Product Description

Napadi panike spadaju u grupu ansksioznih poremećaja i mogu se javiti sa ili bez agorafobije.
U osnovi napada panike uvek postoji neki problem koji je doveo do nagomilavanja tenzije i stvorio osnovu za javljanje anksioznosti. To može biti hronična ljutnja, hronični stres, neizražene emocije vezane za neki traumatski događaj itd.
Paničan strah predstavlja jednu vrstu prirodnog pražnjenja straha. Osoba je stalno u strahu, strepi u vezi nečega, napetost se gomila, osoba pokušava da neprijatna osećanja suzbije i kontroliše… i na kraju dolazi do toga da tenzija postaje toliko velika da organizam mora da je negde isprazni.

Hipnoza je veoma moćna u rešavanju paničnih napada.
Tokom ove seanse naučićete kako da prihvatite svoja osećanja, da se opustite i pustite ih da prođu. Naučićete da se u stresnim situacijama lako opustite i prevaziđete svoj strah, tako da ne dođe do paničnog napada. Povratićete svoje prirodne resurse za samoregulaciju i stećićete mnogo više sigurnosti i samopouzdanja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hipnoterapija za napade panike“