Hipnoza za privlačenje ljubavi

//Hipnoza za privlačenje ljubavi

Hipnoza za privlačenje ljubavi

40.00 

Svrha ove seanse je da pomogne onima koji žele privuku ljubav u svoj život, promene disfunkcionalna uverenja o ljubavi i da ostvare srećnu ljubavnu vezu sa optimalnim partnerom.
Cena proizvoda je 30 e ako plaćate iz inostranstva ili 3000 din ako plaćate iz Srbije. Potrebno je samo da ostavite podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

 

Kategorija: Oznake: ,

Product Description

U ovoj seansi koristimo izraz optimalan partner, umesto ustaljenog izraza idealana partner. Razlog za to je poštovanje realističnih ciljeva. Niko nije u svakoj situaciji i u svakom segmentu ličnosti idealan, svi ljudi imaju i vrline i mane. Takođe, ako upoznate nekoga za koga mislite da je idealan, to ne znači da ste vi idealni za njega/nju. Zato je važno da budete optimalni jedno za drugo, odnosno da ste vi idealni za njega i on za vas i da imate usaglašen odnos. Različitosti se privlače, ali ne opstaju zajedno. Suština funkcionalnih veza da se sretnu dve osobe koje imaju slična interesovanja i koja žele da se vežu i budu bliski, a zatim da grade međusoban funkcionalan odnos.

Tokom ove seanse, vaš nesvesni um će se otvoriti za davanje i primanje ljubavi. Promeniće se vaša uverenja o ljubavi koja su vas blokirala da se ostvarite na tom polju. Stećićete više sigurnosti i samopouzdanja i otvorićete se za privlačenje optimalnog partnera – onog koji je najbolji za vas i za koga ste vi najbolji u ovom trenutku, odnosno onog koji u ovom trenutku ima iste namere kao i vi.

Pronađite svoju srodnu dušu i ostvarite srećnu ljubavnu vezu kakvu ste oduvek želeli!!!