Mnoga deca već u osnovnoj školi znaju šta će da budu kada porastu, mnogi to shvate u srelearn-2999580_960_720dnjoj školi,  ali ima i onih koji ne znaju šta je najbolje za njih već poslušaju savete okoline što ponekad može da bude dobro, a ponekad potpuno pogrešno.

Česti su primer nezadovoljnih ljudi koji su studirali ono što nisu voleli i ceo život rade ono što im se ne sviđa, pa tek u svojom zrelim godinama odluče da promene zanimanje i krenu iz početka.

Dosta dece koja su na prekretnici života, kao što je upis srednje škole ili fakulteta,  ne znaju šta je to što oni zaista žele, za koja zanimanje imaju najviše sposobnosti, za koje vrste poslova najviše interesovanja, a koji poslovi najviše odgovaraju njihovom tipu ličnosti, u kojim oblastima mogu da ostvare svoj maksimum. U tim slučajevi profesionalna orjentacija može puno da pomogne i da smernice koja vam zanimanja najviše odgovaraju.

Profesionalna orjentacija obuhvata niz testova sposobnosti, interesovanja i ličnosti kao i razgovor sa psihologom koji dosta detaljno mogu da oderede profesionale oblasti u kojima možete da ostvarite svoj maksimum.

Ova testiranja najkorisnja su za učenike 8. razreda osnovne, i 4. razreda srednje škole, kao orjentir u izboru škole ili fakulteta, ali korisna su i za odrasle ljude koji žele da promene zanimanje, a ne znaju tačno šta bi drugo radili.

Možete da izaberete dva paketa testiranja

Kraći paket – traje jedan susret i rade se testovi proefesionalnih interesovanja i test ličnosti uz tumačenje psihologa.

Kompletan paket – traje dva susreta od po dva-tri sata, rade se testovi profesionalnih interesovanja, inteligencije, sposobnosti i ličnosti, uz intervju i razgovor sa psihologom. Nakon toga dobija se detaljan izveštaj testiranja i tumačenja psihologa.

Tesiranje se vrši u EOS CENTRU na Novom Beogradu, a za sve dodatne informacije možete dobiti na:

email – eoscentar@gmail.com

telefon – +381685175494