Kontrola stresa

//Kontrola stresa

Kontrola stresa

40.00 

Svrha ovog proizvoda je da pomogne svima onima koji su često pod pritiskom, tenzijom, napeti su ili su u velikm životnim prekretnicama. Ove seansa će vam pomoći da se lakše nosite sa stresnim situacijama.
Cena proizvoda je 40. Potrebno je samo da ostavite vaše podatke i nakon plaćenog proizvoda dobićete mail sa linkom odakle možete da preuzmete audio seansu i pdf sa usputstvom o korišćenju seansi.

Kategorija: Oznake: , ,

Product Description

Uzroci stresa mogu da budu spoj više faktora kao što su: negativne misli, loša ishrana i konzumiranje psihoaktivnih supstanci, apsolutistički zahtevi prema sebi i drugima, neprihvatanje realnosti, perfekcionizam, radoholičarstvo, postavljanje nerealističnih ciljeva, agresivnost, naučena bespomoćnost, odstustvo veština komunikacije, asertivnosti, relaksacije…
Pored toga najveći okidači su i velike životne promene kao što su: razvod, selidba, gubitak posla, sklapanje braka, promena posla ili nekoliko promena odjednom…
Da bi ste naučili kako da se nosite sa stresnim situacijama prvo je važno da definišete koje to situacije opažate kao stresore, a zatim da promenite značenje tim situacijama.
Pored toga važno je da naučite kako da se opustite i promenite način života kao što su ishrana i spavanje.

Hipnoza i samohipnoza je veoma moćna tehnika koja može da vam pomogne da naučite kako da se relaksirate, promenite loše navike, promenite percepciju situacija koje vas okružuju kao i vas samih.